A méregtelenítés titkai
Tiszta testben ép lélek!

L. Ron Hubbard, Méregtelenítő programA test a bejutott méreganyagok maradványait legfőképp a zsírszöveteiben raktározza el azért, hogy védje a testet és annak szerveit a károsodástól. 

Ezek a lerakódások évtizedekkel a bekerülésük után is ott rekednek, de sajnos nem maradnak passzívak, hanem működésbe lendülnek, és alattomosan befolyásolják a fizikai és szellemi állapotunkat. Sajnos sem a vese, sem a máj, sem a tüdő nem képes a a szervezetbe jutó mérgeket megfelelően kiszűrni és azokat a szervezetből hatékonyan eltávolítani, csupán töredéküket tudja eltávolítani. 
 

A Sejtszintű Méregtelenítő Program teljesen egyedi módon mozgósítja a bennünk elraktározódott mérgeket, amelyek ezután már képesek a bőrön illetve a többi kiválasztó szerven keresztül távozni.


 

A Program lépései:

 

1. Orvosi tanácsadás
 

orvosi vizsgálat, Méregtelenítő programMielőtt a résztvevők elkezdenék a Méregtelenítő programot, egy orvosi vizsgálaton kell részt venniük, majd egy állapotfelmérés következik többféle teszttel. Ezek az előkészítő lépések kellenek ahhoz, hogy a résztvevőről kiderüljön, hogy ténylegesen alkalmas a Méregtelenítő program elvégzésére. Ezek segítségével a személy zökkenőmentesen végezheti el a programot.


2. B3 vitamin vagy más néven Niacin adagolása


Méregtelenítő program, L. Ron HubbardA Program a Niacin vitamin bevételével kezdődik, ami segíti a lerakódott méreganyagokat a vér áramba bejuttatni. A Napi vitamin adagokat a programot felügyelő szakképzett munkatársunk határozza meg, soha sem többet vagy kevesebbet mint ami szükséges, mivel ezek nem szakszerű adagolása felboríthatja a kúra menetét.


Tudd meg, miket kezelhet a niacin!


3. Könnyed testmozgás 


futás, Méregtelenítő programA vitamin bevétele után egy kis futás, kocogás szükséges, hogy a vérkeringés mélyebben behatoljon a szövetekbe, és a niacin eljuthasson minden területre, ahová a mérgek lerakódhatnak. A niacin hatására nemkívánatos lerakódások fellazulnak, felszabadulnak a zsírszövetekből, és onnan a véráramba jutnak.

A testmozgás célja mindössze annyi, hogy a szervezet működését serkentse, és ennek következtében a niacin könnyebben juthasson el a sejtekbe, szövetekbe. A felgyorsult vérkeringés segítségével a legmélyebben lévő szövetekből is elszállítja a mérgeket. Napi testmozgás körülbelül 15 -30 perc.

 


4. Izzadás a szaunában


szauna, Méregtelenítő program
A futás után szaunába mész izzadni. Most a szennyeződések eltávolozhatnak a testedből, és elhagyhatják a szervezetedet a pórusokon keresztül. 


Tudj meg többet a programról!5. Hidegen sajtolt többszörösen telítetlen olajok és ásványi anyagok, vitaminok bevitele


olaj, Méregtelenítő programA méreganyagok maradványai a zsírszövetekben képes megkötődni ezért a részvevők minden nap egy speciális növényi olajkeveréket kapnak, ami serkenti a szervezetet abban, hogy a régi mérgekkel átitatódott rossz zsírokat jó olajért cseréljék.

A vitaminokkal és ásványi anyagokkal sok anyagcsere folyamatot hozunk egyensúlyba. Ezek az anyagok segítik a károsodott szövetek és sejtek újraépítésében. Az izzadással nemcsak a káros anyagok távoznak a szervezetből hanem a vitaminok és az ásványi anyagok is.


6. Zöldségek 


saláta, Méregtelenítő programA méregtelenítés során nem kell drasztikusan változtatni az étkezésen. Ami nélkülözhetetlen, hogy nap mint nap bőséges mennyiségű zöldségekre és salátákra is szükség van. Ezek lehetnek enyhén pároltak vagy teljesen nyersek.


 

 Végezd el a Méregtelenítő Programot!

  Ide kattintva írhatsz nekünk.

©COPYRIGHT 2009. Sz.E. Pécs. Minden jog fenntartva. A Dianetika, a Szcientológia és az L. Ron Hubbard név védjegyek, melyek az RTC tulajdonában vannak, használatuk engedéllyel történik. A Szcientológia alkalmazott vallási filozófia.

 7621, Pécs, Zrínyi u. 5. Mobil: 70/434-7541

Honlapkészítés