A méregtelenítés titkai
Tiszta testben ép lélek!

Sejtszintű Méregtelenítő Program


 

Tudjuk hogy milyen világban élünk. Hiába vannak a figyelmeztetések nem mindig fordítunk kellő gondot arra, hogy megóvjuk a környezetünket. Így a szennyezettség egyre csak nő a levegőben és a talajban egyaránt.

vegyszerek10-20 éve, még boldogan iszogattuk a csapból folyó vizet, vagy gyakran a kertben lévő kútból a friss vizet, manapság a csapvíz szinte már ihatatlan, a kutakat legtöbb helyen betemették, vagy csak kerti locsolásra használják, de ha mégis megpróbálod meginni a belőlük származó folyadékot, akár még kiütéseket is kaphatsz tőle. Emiatt legtöbben már csak a palackozott ásványvizet isszák meg remélve, hogy abban nincsen semmi káros.

A növényvédőszerekkel és műtrágyával kezelt élelmi- szerek nemcsak hogy tápanyagban szegények hanem még mérgező anyagokkal is károsítják szervezetedet. A tartósításra használt eljárások újabb csapást mérnek a bevitt táplálékra, már nem is beszélve a különféle antibiotikumokról amivel a húst szennyezik. Így a mai társadalomban a szervezetedbe kerülő tápanyag a különféle eljárásmódoknak köszönhetően nemhogy táplálná, hanem inkább mérgezi a szervezetedet. 

Csak nézd végig bármelyik áruház polcain a termékeket. 

vegyszerekNagyon kevés dolgot fogsz találni, amiben ne lenne   4-10-féle E-vel kezdődő adalékanyag, mint például tartósítószer, állagjavító, színezék, ízfokozó, édesítő- szer és még sorolhatnám, mind azért, hogy minél tovább tarthassák a polcokon gond nélkül, hogy ne kelljen hűteni, és mégis eladhassák a vevőnek, azaz neked. 

Vajon mi lehet abban a konzervben, ami 10-20 év múlva is „fogyasztható”? Biztosan fontosnak tartod az egészségedet, és valószínűleg már tettél is lépéseket ennek fenntartásáért. Hányszor találtad magadat szemben azzal, hogy mennyire nehezen is lehet ezt megvalósítani?

Ha végre elszántad magad arra, hogy nekivágj ennek az első pillanatban esetleg nehéznek tűnő útnak, akkor biztos lehetsz benne, hogy a Méregtelenítő program hatékony segítséget nyújt neked ebben.

 

 

jóérzet

 

A jó közérzet kulcsa a kezedben van!

Ide kattintva megnézheted a részleteket.

 

©COPYRIGHT 2009. Sz.E. Pécs. Minden jog fenntartva. A Dianetika, a Szcientológia és az L. Ron Hubbard név védjegyek, melyek az RTC tulajdonában vannak, használatuk engedéllyel történik. A Szcientológia alkalmazott vallási filozófia.7621, Pécs, Zrínyi u. 5. Mobil: 70/434-7541

Honlapkészítés